Om Botton
Botton, det første treningsmerket i Portugal, etablert i 1992. Når treningen tok sine første skritt i landet, hadde Botton som utgangspunkt en gradvis forandring i klærne til mange utøvere av fysisk aktivitet. Siden da har den, gjennom sin dristige og elegante stil, diktert trender i sportsmote i Portugal.
Botton Fitness Wear er nå representert i Portugal, Tyskland, England og Skandinavia og vil ekspandere til flere land i Europa. Differensieringsfaktorene til merkevaren er høykvalitetsproduksjonen med en konkurransedyktig pris, og små samlinger av produkter for å holde ekslusiviteten. Botton har et bredt spekter av produkter, fra gym klær til løping eller crossfit og yoga, designet både for innendørs og utendørs sport. Alltid trofast mot forholdet kvalitet og pris, jobber Botton kun med portugisiske leverandører, og er stolt av å være 100% Made in Portugal og Europa. Botton jobber og setter takten til de som krever innovasjon, kvalitet og pålitelighet, og legger stor vekt på kundens tilfredshet.
PRODUKTER Det nære forholdet mellom produksjon og salg gjør det mulig for merkevaren å jobbe ut ifra kundens ønsker. Botton arbeider med et bredt utvalg av design, farger og påskrifter, og produserer en meget kontrollert mengde av hvert produkt, noe som gir en mer personlig og unik karakter for hvert produkt. Varemerket arbeider også for å etablere designer-partnerskap, og skaper premie samlinger, som er utviklet med et mer detaljert design. Botton har allerede presentert designeren  "Botton av Fernando Lopes" (merkevare mote designer og beste ung designer på Fashion Awards 2010), og  "Botton av Diana Pereira" (Internacional tidligere toppmodell og nå premium designer av merkevaren). Botton jobber i hovedsak med en rekke ulike områder og kategorier, styrt av felles prinsipper: - Kvalitet, komfort og holdbarhet av materialene - Detaljert design og innovasjon; - Utmerket kvalitet / prisforhold. Se video i lenke under for mer informasjon om Botton Fitness Wear!
Ingen Produkter