Personvernregler
BOTTON verdsetter sine kunder og respekterer deres privatliv. Vi sikrer at nettstedet vårt er sikkert, slik at all personlig informasjon er beskyttet. Vår personvernspolicy er presentert nedenfor:
- Vi samler inn informasjon som navn, alder, e-post og postadresser og telefonnummer, for å behandle bestillingsleveransen og å sende nyhetsbrev. Vi registrerer leveringsadressen din og betalingsdetaljer for leveringsproblemer;
- Vi kan bruke dine personlige opplysninger til å behandle og fullføre bestillingen din og å varsle deg om eventuelle viktige endringer på nettstedet;
- Vi bruker også den til å kommunisere med deg og sende deg informasjon via e-post om våre varer, tjenester, konkurranser og kampanjer. Hvis du ikke vil bli kontaktet, kan du avbestille nyhetsbrev abonnere på din personlige konto hos Botton.
- BOTTON beskytter dine personlige opplysninger. Denne informasjonen vil ikke bli videresendt til tredjepart for markedsføringsformål.
Din adresse kan bli tilgjengelig under ordrebehandling for å forhindre svindel situasjoner.
Informasjonskapsler er små datafiler som er lagret på datamaskinen din, slik at du automatisk kan identifiseres hver gang du besøker nettstedet vårt. Informasjonskapsler kan brukes på flere måter for å forbedre eller tilpasse nettlesing og shoppingopplevelse.
________________________________________
Hvis du vil verifisere eller endre dine personlige data, kan du bare gjøre det, og du kan skrive inn i Bottons personlige konto. Vi anbefaler at du ikke lagrer passordet ditt i nettleseren, da dette kan tillate at en annen person bruker datamaskinen din til å få tilgang til din personlige informasjon. Du er ansvarlig for alle handlinger som utføres ved bruk av bruker-ID og passord, inkludert handlinger som resulterer i at gebyrer belastes kontoen din. Derfor anbefaler vi ikke at du oppgir passordet ditt til noen tredjepart.
________________________________________
Vi gjør vårt beste for å gi deg en trygg og praktisk shoppingopplevelse. Vi har elektroniske garantier for å beskytte sikkerheten og personvernet til dine personlige opplysninger.
Når du legger inn dine personlige opplysninger på vår nettside, bruker vi SSL-teknologi (Secure Sockets Layer) for å beskytte informasjonen din slik den overføres til oss.
Ingen Produkter