Vilkår og Betingelser
1. Vilkår og betingelser
2. Intellektuell eiendom og innhold
3. Frakt og levering
4. Betalingsmåter
5. Returnerer og bytter
6. Produktinformasjon
7. Kontakter
1. Vilkår og betingelser
Tilgang til og bruk av dette nettstedet og dets innhold har følgende forhold:
Ved å bruke eller bruke dette nettstedet eller et annet BOTTON-produkt eller en tjeneste (kollektivt "plattformen") på en hvilken som helst datamaskin, mobiltelefon, nettbrett, konsoll eller annen enhet (samlet "enhet"), betyr det at du har lest, forstått og er enig å være bundet av disse bruksbetingelsene og annen gjeldende lov, uansett om du er registrert medlem av BOTTON. BOTTON kan endre disse vilkårene for bruk når som helst uten varsel, effektive når den sendes til plattformen. Din fortsatte bruk av plattformen anses som din aksept til de reviderte bruksvilkårene. Hvis du ikke godtar disse vilkårene for bruk, vennligst ikke bruk denne plattformen.
Tilgang til dette nettstedet er midlertidig tillatt, og vi forbeholder oss retten til å fjerne og endre tjenester uten varsel.
Botton er ikke ansvarlig dersom nettstedet av en eller annen grunn er utilgjengelig for øyeblikket;
For å bestille skal kunden være 18 år;
Kunden må forplikte seg til å levere ekte data for å tillate normal drift og fraktordre;
Botton er ikke ansvarlig for tap eller skade som kan oppstå ved bruk av innhold på denne nettsiden.
2. Intellektuell eiendom og innhold
All immateriell rettighet på dette nettstedet (unntatt brukergenerert innhold) eies av BOTTON Scandinavia som, eller dets lisensgivere, som inkluderer materiale som er beskyttet av opphavsrett, varemerker eller patentlover. Alle varemerker, servicemerker og handelsnavn (f.eks. BOTTON navn og NHDESIGN) eies, registreres og / eller lisensieres av BOTTON Scandinavia AS. Alt innhold på plattformen (unntatt brukergenerert innhold), inkludert men ikke begrenset til tekst, programvare, skript, kode, design, grafikk, bilder, lyder, musikk, videoer, programmer, interaktive funksjoner og alt annet innhold ) er et kollektivt arbeid under norsk og annen lov om opphavsrett og er proprietær eiendom til Botton Scandinavia AS; Alle rettigheter reservert.
3. Frakt og levering
Botton sender ordre til hele Skandinavia gjennom tjenesten Bring. (Www.bring.no)
Leveringstidene vil avhenge av kundens beliggenhet, men med garanti levering 2-6 virkedager.
Botton forplikter seg til å levere til transportøren innen 2 dager etter mottak av bestillingsverdi.
4. Betalingsformer
Botton arbeider med følgende betalingsmåter:
Klarna Checkout.
For mer informasjon om betalingsprosessen, besøk:
www.klarna.com
Alle priser inkluderer merverdiavgift på lovlig pris.
5. Returnerer og bytter
Hvis kunden ikke er helt fornøyd med produktet kjøpt i nettbutikken, kan de returnere eller bytte innen 14 dager etter mottakstidspunktet, hvis ikke annet oppgis under fanen "spørsmål og svar".
Den returnerte leveransen av produktet vil bli støttet av kunden samt omforming. Ta med gratis returpolicy.
Vi aksepterer kun for bytte eller returprodukter som er i perfekt stand, riktig pakket og merket. Hvis Hang Tag er kuttet, sett det inn med produktet inne i emballasjen.
Produkter som er ufullstendig, skadet eller brukt, vil ikke bli akseptert av oss. Hvis vi mottar avkastning av denne typen, har kunden ikke krav på refusjon, og det vil bli foreslått omlevering av disse elementene sammen med neste bestilling, eller hvis de vil, refunderer vi varen, og fraktkostnadene vil bli båret av kunden.
6. Produktinformasjon
Botton jobber med fargekorrigeringsprogramvare, men vi legger vekt på at fargen er en faktor som avhenger av hver skjerm og dens definisjoner, slik at vi ikke kan garantere at skjermen reflekterer den faktiske fargen på produktet.
7. Kontakter
Botton er alltid mottakelig i å forbedre sine tjenester, og vi hører på våre kunder!
Kundesupporten kan nås på kundeservice@botton.no
Ingen Produkter